Mentalitatea de victimă iese la suprafață: Perspectiva sufletului

1373284 - Victim Mentality Surfaces - Soul View.png
Mentalitatea de victimă iese la suprafață: Perspectiva sufletului
 
 
În ultimul timp, o mulțime de mentalități de “victimă” de a fi nedreptățiți, răniți și tratați rău/prost au apărut pentru mulți. Tot răspund la cereri personale de asistență și aceasta este “tema” predominantă pentru cei care lucrează pentru a “clarifica/curăța” acest lucru din propria lor energie. Ori de câte ori am mai multe cereri, știu că este o “temă” pentru energiile care ies la suprafață pentru mulți. Vreau să scriu despre acest lucru în acest scop. Eu scriu din perspectiva sufletului față de cea umană.
 
Lumea pe care o vede omul este una de “acolo afară”. “Acolo afară” s-a întâmplat asta, nu stiu cine si cu nu stiu cine mi-a făcut asta, sau am pierdut “asta”. Lumea sufletului este întotdeauna opusă și extinsă în vedere/perspectivă. Nu există “acolo afară” din punctul de vedere al oricărui lucru care se întâmplă “cuiva”, ci mai degrabă “faptul că a existat acolo afară care s-a întâmplat pentru că există ceva în energia mea proprie care avea nevoie de această experiență pentru a vedea”.
 
Mintea umană nu poate vedea decât o perspectivă. “Asta e felul în care sunt lucrurile si punct.” Sufletul se extinde pentru a vedea absolut orice perspectivă poate, deoarece știe că mintea umană nu se poate extinde, nu poate vedea cu adevărat. Sinele sufletului alege.
 
Toți avem două minți, două moduri de a vedea. Toți avem alegeri. Noi trebuie să fim suficient de conștienți să folosim acest lucru dacă dorim să participăm la schimbare. În caz contrar, aceștia vor fi blocați în “frecvența acelei bucle” până când o vor face. Viața se întâmplă omului, sufletul creează tot ce are loc. Ele sunt total opuse în ceea ce privește energia, fluxul și percepțiile.
 
Sufletul se îndepărtează și își schimbă viziunea. Se vede prin “ochii înalți” care văd prin inimă. Observă, fără judecată, cu bunătate, compasiune și iubire. Vede că toate sunt înțelegeri/contracte pe care fiecare suflet le-a făcut pentru a avea o experiență anume. Vede că, în situația în care ar fi fost implicat un alt suflet, totul e mai adânc, dincolo de persoana fizică într-un corp uman în fața lor. Vede că declanșatorul, emoția, experiența, toate astea au fost scopul. Și odată ce a văzut acest lucru, atunci toate contractele / înțelegerile făcute au fost îndeplinite. Acum, în acel moment de alegere, se pot face două lucruri diferite. Poți să alegi “să intri înapoi în situație” în calitate de sine uman care dă un răspuns sau poți alege să spui: “Mulțumesc pentru onorarea contractului pe care l-am avut împreună și nu mai am nevoie de această experiență pentru a învăța”. Când cineva se întoarce în situație, atunci există o altă lecție necesară pentru acel suflet. Dacă cineva alege să fie în regulă, în inima lor, atunci ei vor vorbi direct cu mintea lor despre cum acest lucru nu mai este acceptabil și “nu mai doresc acest lucru în realitatea mea actuală” … și ei vor lucra pentru a elibera, prin intermediul lacrimilor, furiei, orice, pentru că și asta este doar o energie care trebuie eliberată din câmp pentru a transcende frecvența vibrațională anterioară și a trece într-o vibrație mai înaltă.
 
Validarea sinelui este foarte importantă aici, căci mintea umană caută validarea. Sufletul asistă prin acordarea acelei validări sinelui, că este bine/în regulă să simtă orice trebuie să simtă pentru a elibera.
 
Acum, după o eliberare, va exista un gol/spațiu de vid (de multe ori). Realității fizice care s-a manifestat în mod material îi ia mai mult timp pentru a ajunge la zi. Între timp, până când acea persoană și-a stabilizat puterea în inima proprie și în energia sufletului pentru a nu mai compromite, atunci se pot întoarce “teste” suplimentare. Dacă cineva este conștient și vigilent, poate alege să nu intre într-o altă “lecție” și să spună “nu, cu dragoste” … dacă cineva nu este, atunci “bucla” urmează și trebuie să o experimentăm din nou pentru a repeta în altă zi.
 
Omul există în timp. Sufletul există în vibrație. Omul vede că acel lucru se întâmpla din nou în viitor. Sufletul caută să depășească o vibrație pentru a nu o mai vedea întâmplându-se din nou.
 
Vă iubesc.
 
Sursa: Lisa Transcendence Brown
Traducere: Lola Young