O Eclipsă parțială de LUNĂ NOUĂ fericită: Cât de încântat ESTI TU de acest Portal imens al sezonului de Eclipse?

shutterstock-1081659215_1.jpgAcesta este o perioadă “interesantă” pentru toată umanitatea … Eclipse care deschid mai multe Portaluri și Porți pentru noi toți! Ce OPORTUNITATE frumoasă pentru fiecare dintre noi, pe măsură ce programele Matricei vechi devin vizibile pentru Transcendență, tot ce e nou iese la suprafață din interior!

Am observat “răspunsul” comun la aliniamentele planetare, eclipse, activitatea solară și am realizat că “toate avertismentele” a ceea ce vine … este tot un program Ego Matrix. “Avertizările” unora despre ce să cate/la ce să se aștepte, toate creează ezitare și frică, când în esență, toate sunt OPUSUL, pentru că fiecare eclipsă, fiecare aliniere planetară, fiecare explozie solară … acestea sunt ceea ce „NE EVOLUEAZĂ”/NE AJUTA SĂ FACEM TRECEREA EVOLUȚIONARĂ de la omul inconștient/care nu e conștient (3D / 4D) la un nivel complet conștient. Un alt joc al Matricei…
Observând aceste Eclipse, ENERGIA ESTE UIMITOARE, există ENTUZIASM și LIBERTATE cu fiecare poartă / pasaj care se prezintă. Portaluri și portaluri și portaluri care se deschid (inimă / minte / întregul corp), eliberând condiționări vechi, emoții suprimate/captive și construcții mentale limitative / sisteme de credință ….. tot ce “așteaptă”, prin care să ne trezim… ca să avem O EXPERIENȚĂ DIMENSIONALĂ MAI MARE/ÎNALTĂ aici.

Programele de matrice ego-umane …. exacerbate de cantitatea de lumina fotonică în creștere. Conexiuni Cosmice Conștiente de Suflet ale Ființei Stelare aici …. în creștere în fiecare zi, după cum fiecare își dă seama și începe să-și TRĂIASCĂ adevărurile …

Ce ar putea fi mai frumos? Toată lumea împărtășește/împarte ce are, sprijină și se unește prin dragoste, bunătate și considerație, într-adevăr pregătiți să fie LOCUITORI AI PĂMÂNTULUI NOU … în nici un fel, fără să se ascundă, să țină pentru ei sau să cedeze vechilor programe, în vreun fel?

MUNCĂ INTERIOARĂ/ DE SUFLET MAI ADÂNCĂ … de acest lucru se teme de ego-ul uman. “Munca” de rezolvare, dizolvare, eliberare și îndeplinire a celor mai înalte scopuri de Suflet / Galactice /  de Avatar aici. Chiar așa? Serios? Uitați-vă la distorsiunile pe care fiecare le proiectează / trăiește, de fiecare dată când se “tem” de o aliniere planetară.

Ce înseamnă aliniamentele COSMICE și ALIGNMENTELE PLANETARE? Cu adevărat? VOI SUNTEȚI întregul Univers / Galaxii și planete, SOLARIS, Spațiu … totul înăuntru, și Gaia/Planeta Pământ. Asta înseamnă că mai mult din ceea ce sunteți voi cu adevărat se va activa în interiorul vostru și mai mult din ceea ce „nu sunteți “(construcții din matricea ego) va deveni vizibil pentru a fi depășit/eliberat pe deplin din interior.

Mai multe conexiuni la un nivel de suflet, unde este vizibil tot ce ești tu în ADÂNCURILE FIINȚEI TALE, pentru că sunteți deschiși la maxim și îmbrățișați minunăția care este PĂMÂNTUL NOU pentru a avea acces la EXPERIENȚA completă ÎN ORICE MOMENT aici.

Mai multă LUMINĂ, mai multă FRUMUSEȚE, mai multă măreție, pe măsură ce VEDEȚI ceea ce nu ați putut vedea înainte și vă dați seama de cantitatea de PUTERE pe care o dețineți, doar prin prezența voastră PURĂ și nu vă veți mai face niciodată mici / nu veți mai deveni inconștienti.

Mai multă DRAGOSTE, mai multă amabilitate, mai multe experiențe magice și uimitoare, pe măsură ce TRĂIEȘTI PURITATEA IUBIRII în fiecare interacțiune.

Mai multă abundență, pentru că lipsa a fost un program vechi a matricii ego-ului pe care fiecare dintre voi L-A CREZUT, L-A SUSTINUT si A PARTICIPAT in el …. înainte … in 3D / 4D …. care era doar un nivel de (lipsă de) constiință … .

Mai multă apreciere, mai multă dăruire, mai multă prosperitate prin DESCHIDERE și fiecare nu (se) mai ascunde și UNIFICĂ / UNEȘTE în moduri noi. În interior mai întâi, apoi “acolo afară”, uneori “acolo afară” pentru un pic, pentru a arăta fiecăruia ceea ce este posibil și disponibil, pe măsură ce fiecare este cu adevărat PREGĂTIT să trăiască mai multe din cele mai înalte realități vibraționale acum …

PROGRAMUL EGO MATRIX UMAN este de a promova frica, de a avertiza, de a crea povestiri de ezitare si de “a avea grijă” …. când, in esență, toată EXPERIENȚA este SUFLETUL FIECARUIA CARE SE NAȘTE din interior, fiecare ALEGÂND să-și alinieze intreaga viață LA NIVEL DE SUFLET si să aibă EXPERIENȚA PURĂ A MINUNĂȚIEI care este disponibilă acum pentru fiecare …..

Acest PASAJ AL ECLIPSEI, ca și toate celelalte, este un pasaj inițiator …. MAI PROFUND ÎN SUFLETUL FIECĂRUIA ….. mai adânc în OCEANE DE VASTITATE și Infinit Cosmic, care este cea mai frumoasă VIAȚĂ PE CARE FIECARE DINTRE NOI POATE S-O VISEZE,  iar “teama” este realitatea ego-ului fiecăruia. Cât de invers este asta?

“Să nu ai încredere, să nu faci asta, fii atent, urgent / grăbește-te” …. toate sunt programe Ego Matrix ….. create și impuse din nou și din nou de aspectele ego-ului care nu știu că există REALITĂȚI OPUSE care sunt adevărate, REALITĂȚI ALTERNATIVE și LINII TEMPORALE disponibile fiecăruia pe măsura ce sunteți cu adevărat pregătiți să dați drumul complet și să predați / dizolvați / înțelegeți propriile voastre programe ego ținute adânc înăuntru.

LIBERTATEA/ELIBERAREA este din ghearele propriilor tale programe ….. credințele tale vechi, limitele tale vechi, vechea ta nevoie de a te conforma la tot ceea ce te-ai convins si ce obișnuiai să crezi, pentru că trăiai intr-o lungime de bandă de frecvență 3D / 4D care a dispărut/nu mai există.

EMOȚII: Aspectul uman se teme de acestea, fără a-și da seama că sunt PORȚI către puritate și reprezintă doar programe de matrice ținute/depozitate la nivel celular. În cele din urmă, acestea devin “doar ENERGIE” care reprezintă vechile povești despre lipsă și nevoie într-un fel … și după ce li se permite să părăsească corpul, NOUL ESTE NĂSCUT printr-o IUBIRE profundă care este atâââââât de pură incât realitățile umane nu i se pot compara .

DUREREA FIZICĂ este, de fapt, corpul care eliberează contrucțiile maricei/programe la nivel celular și unde se păstrează programarea “inconștientă” (din toate existențele), ca să poată să-și ridice vibrația … de care aspectul ego-ului uman “se teme” și încearcă să o repare / să o controleze / s-o facă să încapă în cutii liniare, de asemenea. Reconfigurări celulare / moleculare, care sunt o parte necesară și continuă a corpurilor noastre multidimensionale. Durerea va dispărea în cele din urmă, pe măsură ce emoțiile ego-ului se curăță cu totul și fiecare este restaurat la propriul “șablon original”, care se actualizează / reconfigurează continuu din mers.

SCHIMBĂRILE LA NIVELUL VIEȚII NOASTRE sunt PENTRU noi toți. Acestea nu sunt o pedeapsă sau ceva de care să ne fie “teamă”. Acestea aliniază tot cu SUFLETUL vostru. Ați făcut / faceți acest lucru, la nivelul de SUFLET, la Nivel Universal / Cosmic. Pe măsură ce fiecare se unifică la nivel OverSoul/SupraSuflet, totul devine vizibil aici. Când nu ai încredere, ești EGO-ul tău, ai devenit inconștient / separat din interior. Este Sinele vostru Superior / Universul / Sinele Universal / Sinele Cosmic / Sinele Dumnezeu de care ego-ul vostru se teme /  de care nu vrea sa asculte …..

CONEXIUNI INTERIOARE ADĂNCI: Aspectul ego uman caută aceste lucruri, totuși în momentul în care se prezintă una REALĂ, toate programele ego-ului sunt “declanșate” (activate), scoțând la suprafață “temerile” cele mai adânci (iluzii ale separării) și acolo unde ego-ul este puternic, aspectul uman va încerca să închidă / să utilizeze mecanismele de protecție / să se prefacă / să evite / să nu fie VĂZUT ….. toată JUDECATA iese la suprafață, și pentru ce? De ce? Dați drumul lucrurilor astea/lăsati-le să treacă … pentru că ele sunt ceea ce vă leagă pe fiecare de vechile linii temporale si de realitățile dimensionale inconștiente încă …..

CONEXIUNI INTERIOARE ADĂNCI: Ale noastre sunt PURE și nu există jocuri (ego), opusul complet al realităților sistemului de matrice ego-umane …. aceastea sunt o parte a Curățării Akash-ului Cosmic care curăță prin ACTIVITATE FOTONICĂ CRESCUTĂ… ceea ce adâncește emoții și exacerbează distorsiuni … INTENȚIONAT … deoarece PĂMÂNTUL NOU este PUR … deci ca să TRĂIM aici permanent, PURITATEA este în tot ceea ce creăm, suntem și facem … fiecare acțiune interioară, fiecare interacțiune …

Ego-ul joacă jocuri, se lasă / este prins în matricea ego-ului. Este necesar ca fiecare să observe propriul său ego ca să înțeleagă acest lucru, observând “schimburile/interacțiunile umane” pentru a vedea cu adevărat ceea ce este pe deplin conștient și ce nu este și apoi să determinați CUM SĂ ADUCEȚI TOT într-o stare superioară/înaltă a Conștiinței, acesta fiind modul în care fiecare dintre noi ca FIInță in dimensiunile înalte / Ființă de lumină/ Maestru dimensiunile înalte “face” realități aici / acum. Aceasta este REALITATEA TA pe care tu ai creat-o și pentru care ții întreaga programare (în corpul tău) și CHEIA (sufletul tău) care deschide (coduri cheie) „ușa” unde propria voastră conștiință superioară este “ținută” înăuntru …. atunci când inima ta este CU ADEVĂRAT COMPLET DESCHISĂ, mintea ta va fi de asemenea.

Fii entuziasmat. Aceste Raze Cosmice / Frecvențe și activări de lumină fotonică activează cele mai înalte aspecte dimensionale ale TALE … sufletul tău, aspectul tău galactic, aspectul tău LeMurian , aspectul tău Atlant, aspectul tău Egiptean, aspectul tău Angelic, aspectul tău Celestial pentru o existență cu totul nouă aici. ♥

Amintiți-vă, aspectul ego uman se teme de ceea ce nu poate controla … Evoluția Naturală Organică/ Trezirea Sufletelor noastre. Trebuie doar să fiți 100%  aici (la bodul acestei nave!). Haideti să facem asta, dragilor! ♥

Lisa Transcendence Brown ☼
http://www.AwakeningToRemembering.com

 

Text Engleza aici.