Activări masive ale Pământului si ale Corpurilor fizice de lumină la nivel de colectiv care au loc în masă: Mai multe integrari in template ale codurilor cosmice 2222

dreamstime-xl-74330922.jpgAloha familie de lumină,

Ieri, o zi grozavă pentru multă munca, abilități liniare reale, cu Raze Gamma care ne susțin Corpurile de lumină, cu Linii Temporale care se întâlnesc === boom boom boom, care necesită manevrare instantanee – în pas, în flux, care se schimbă, care se mișcă, care trebuie manevrate, re-aranjare de zboruri, orare, realități întregi / totul instantaneu, fără a “gândi” la “noua realitate curentă”, modificarea tuturor lucrurilor pentru a se alinia complet “chiar acum” și acordarea de atenție la ceea ce este încă/ nu mai este aliniat vibrațional, după o saptamana de integrări și o activare de linii temporale multiple, în care totul merge în flux, se schimbă/ se mișcă / suferă modificări pentru a muta totul în REALITĂȚI NOI … ușor dacă nu ne agățăm deloc, nu încearcăm să le încadrăm în credințe vechi / mentalități / cutii. … Super productiv, folosind fiecare bucată de energie până când corpul spune “bine, am terminat”, pentru a integra magnitudinea acestui potop de Mesaje Codate de Lumină în corpul nostru fizic continuă 24/7 și acum …

Linii Temporale:  Multiple si peste tot … utilizați accesul vostru holografic sa LE VEDEȚI pe toate, astfel încât să puteți manevra simultan, deoarece toate devin vizibile, ajutându-vă realitatea formată din materie fizică să se sincronizeze cu ușurință neîntreruptă ….

Pe măsură ce realitățile 3D / 4D se desmembreaza, se dizolvă (colaps/prăbușire pentru aspectele umane care încă mai trebuie să-și deschidă complet inima pentru a trece într-o dimensiune / linie temporala / realitate vibrațională mai înaltă cu corpul lor fizic, care păstra programare imensă de separare / densitate / inconștiență, acest lucru nu arata asa cum “crede oricine ” sau ar “alege” vreodata la un nivel uman, pentru ca nu trebuie să facă acest lucru. Zonele de confort au dispărut, capacitatea de a controla s-a dus, capacitatea de a ține ceva inconștient … toate s-au dus …..

Scuzele, mentalitatea/atitudinea de victimă, învinovățirea, judecata, frica, incapacitatea de a controla … toate sunt parte din ceea ce trebuie să SE DUCĂ ….. Proiecțiile sunt MARI de către cei inconstienți chiar acum … si degenerând/luând proporții pe măsură ce totul este scuturat/zgâlțâit în Realitățile fizice 3D / 4D ….. pe măsură ce re-configurări / re-calibrări / re-totul la nivel mare are loc. Observând DISTORSIUNILE EXTREME ale ego-ului uman care e inconștient, care nu are nici cea mai vagă idee că este inconștient, proiectându-și propriile distorsiuni … fără să știe că își curăță propria programare, uitându-se “la cei de acolo(din exterior)” … Emoții intense pentru mulți, suprimarea adâncă de la ani de “control” și atitudine de tipul “nu vreau să văd / să recunosc / să simt / să fac față situațiilor …. acele zile / opțiuni S-AU DUS…..

SCHIMBAREA DIMENSIUNILOR / LINIILOR TEMPORALE … Realitățile vibraționale nu arată deloc ca cele liniare. Mecanismele de luptă/protecție, atașamentele față de rezultate din realități de “lipsă / nevoie / fixe” … APLICAREA CONȘTIINȚEI EXPANDATE este necesară pentru aceste realități acum … Deschiderea inimii tale și MAI MULT, du-te adânc în interior in LOCUL TĂU ÎN CARE ȘTII, unde încrederea ta este așa puternică, unde poți să te extinzi in exterior atât de mult/departe încât fizicul nu te mai ține legat ….. îmbrățișând cele mai înalte viziuni și perspective și acolo unde te simți chemat din interior … FĂ ce vezi tu, fă ​​ceea ce TE ÎNDRUMĂ/CE-ȚI SPUNE propria ghidare interioara/sinele tău superior, pentru că vorbește propriului tău aspect uman/EGO … cealaltă varianta a ta … cea care caută calea UȘOARĂ în loc  să facă munca interioară, în loc să treacă podul si să ajungă pe partea cealalta ca Cel mai înalt Aspect / Versiune / SINE tu ….

Veți vedea o mulțime de oameni care “se luptă cu exteriorul” …. care face parte din Procesul de Trezire pentru cei care își dizolvă propria Programare a Matricei …. Veți vedea emoții intensificate, Frici Nestăpânite, Proiecții masive. .. pentru toți cei din a 3-a dimensiune / a 4-a dimensiune/linii temporale / realității … care lucrează pentru a-și curăța CHESTIUNILE PROPRII  …. dacă ai o reacție emoțională, atunci acesta este și programarea ta. ….. dacă ești implicat, atașat, afectat … asta este si programarea ta  …. deasemenea. Suntem într-o TREZIRE COLECTIVĂ de proporții, O TREZIRE GRANDIOASĂ….. care scutură, tulbură, șochează… literalmente …. aceasta este o experiență foarte fizică.

Corpurile fizice au nevoie de un sprijin imens deoarece lucrează cu sârguință / din greu să se trezească, de asemenea, pentru a deveni pe deplin conștiente, să părăsească FIZIC dimensiunea a 3-a / a 4-a, pentru a SE PUTEA RIDICA SI ACCESA PĂMÂNTUL NOU și a trăi în realități complet noi …. densitatea , programarea, încorporat / ascunsă adânc în oase, dinți, mușchi, sânge, fluide, piele, carne, inimă, creier, organe … fiecare celulă a corpului tău … toate trebuie să fie refăcute, complet CURĂȚATE și PURIFICATE, DINCOLO de orice eul/ego-ul uman poate înțelege … este nevoie ca fiecare să fie pregătit să ACCEPTE și ÎMBRĂȚIȘEZE “ciudățenia” EXISTENȚEI MULTIDIMENSIONALE … și că niciuna dintre regulile vechi nu se mai aplică aici …… Corpul tău nu îți va permite să-l CONTROLEZI sau să-l mai IGNORI… să te trezești înseamnă că CORPUL TĂU PĂMÂNTESC a fost adânc adormit ….. Ascultă-l, onorează-l, pentru că vorbește liniștit, încet sau tare pentru tine. …. despre ceea ce ARE NEVOIE, care inseamnă TOT SPRIJINULUI TĂU, o cantitate ridicolă de somn, natură și îngrijire pentru că face totul la nivelul CEL MAI MARE de INTELIGENȚĂ pe care o știe… pe măsură ce SE ACTIVEAZĂ CORPUL DE LUMINĂ și energia care șochează, scurtcircuitează, care dă un voltaj înalt mai subtil (apoi mai puternic) care se mișcă prin corpul tău și caută programele inconștiente dense pentru a re-lucra / re-codifica / șterge ….

Corpul tău de Lumină este de cea mai înaltă formă de inteligență și este destul de extremă. Nu funcționează așa cum a făcut-o corpul tău uman vechi, totuși corpul tău uman va trebui în mod constant să “deconecteze”,  să se închidă, să repornească, să asimileze aceste energii cosmice de înaltă frecvență … deoarece îți regeneră corpul fizic și ÎNVEȚI SĂ TRĂIEȘTI CA ENERGIE … ÎNVEȚI SĂ UTILIZEZI ENERGIA ASTA, ÎNVEȚI SĂ FUNCȚIONEZI CU ACEST CORP NOU … pe măsură ce îi spune aspectului uman ce să facă.

Aceste coduri cosmice nu sunt o glumă și re-aliniază întreaga ta realitate … corpul tău fizic … totul… pentru tine / aliniat la ultra-mega-frecvența codurilor 2222 (și multe alte coduri). Acestea te pun la pământ pe tine/pe aspectul tău uman și cer fiecare strop de energie pe care o avem sa integram / re-tonăm / curățăm și să ridicăm conștiința corpului nostru să pășim în RAI, RAIUL PE PĂMÂNT și în Atmosferele Galactice ….

Fiecare experiență, fiecare moment, fiecare schimb … VĂ ARATĂ ce dimensiune ocupați cu corpul fizic și  cu conștiința, deasemenea. Corpul fizic practic se “contorsionează”, deci da, durerea face parte din acest proces. Multă durere pentru mulți/majoritatea … multidimensionalitatea provoacă fiecare aspect pe care ființa umană din tine îl are, intrucât programele profunde ale matricei se descompun in interiorul vostru, unde au fost ținute … mai adânc decat „v-ați gândit” vreodata să „mergeți” să ajungeți la sufletul vostru ÎNTREG, la sufletul vostru PUR, la cele mai înalte Aspecte Divine ale voastre … și când ați “crezut” că ați realizat totul, veți merge și mai adânc… traversând Linii Ancestrale Cosmice, toate “celelalte dimensiuni”,  galaxii …. pentru a activa toate acele aspecte și pentru a șterge toate distorsiunile ținute în șablonul corpului tău … pentru că “acele realități” sunt doar “reale” pentru că încă țineți acele realități in interiorul vostru undeva …. Puritatea fiecăruia este ceea ce veți ține inăuntru. Distorsiunile trebuie să fie clarificate/curățate … din fiecare existență, fiecare aspect, până când fiecare se unește în întregime ÎNĂUNTRUL TĂU … CORPUL TĂU SE VA UMFLA, se va micșora, se va extinde, se va contracta, se va „recabla”, va reconfigura fiecare parte …. fiecare organ, glandă, sistem … continuu UPGRADAT prin INTEGRAREA acestor CODURI COSMICE IMENSE …..

Sistemul tău limfatic, sistemul nervos, gâtul, creierul, inima, plămânii, organele, pielea, coloana vertebrală, ochii, urechile … aspectul tău uman va fi șocat să vadă prin cât de multe trebuie să treacă corpul tău pentru a îndeplini această sarcină masivă … cu care ai fost de acord, la care tu te-ai inhămat, pe care tu ai creat-o… ai ales-o … înainte de a alege acest corp, alegând acele realități fizice ca PASAJ/PORTAL  prin care poti să revii la propria ta EXISTENȚĂ DE CONȘTIINȚĂ ÎNALTĂ …

 

English text here